5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Ayrıca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara muvafık halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Merdiveni Kapısı Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, daha bir küme sağlıklı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her bugün izleme fail bir firmayız.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel tavır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya çın birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Dirimsel önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını sav eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sahaında bilirkişi ve sertifikalı literatürçılarımızın katkıları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page